Три причини да удължите косата си с екстеншъни

Ако напоследък обмисляте варианта да си сложите екстеншъни, но все още не сте напълно сигурни, ние от Art Forum Hair винаги сме готови да ви помогнем да вземете това решение.

В следващите редове ще акцентираме върху 3 основни причини, според които си заслужава да удължите Вашата косата. Добре известно е, че екстеншъните удължават и придават обем на естествената ви коса. Това не е изненада за никого. Но знаете ли че те с тях можете да експериментирате с нов цвят, без да нанесете щети на естествената ви коса.

И така, смело напред към трите причини.
1. „Лоша “ или неподходяща прическа
Повечето дами ще разбират какво значи „лоша прическа“. Ако бъдем честни трябва да признаем, че на всички нас се е случвало. Обикновено това означава прекалено късо подстригана коса или неподходящ цвят. И в двата случая екстеншъните са перфектното решение. С екстеншъните се наслаждавате на дълга коса, докато чакате своята да израсне. Същевременно откривате и най-подходящия цвят.
2. Третиране на косата – в съвременния свят това е неизбежно
Честото боядисване, изправяне и третиране на косата с различни химични продукти несъмнено оказва влияние върху нея. От време на време трябва да давате почивка на главата си. И в този случай екстеншъните отново идват на помощ. Можете да експериментирате с различни цветове и т.н. Това ни насочва и към следващата причина.
3. Разнообразие всеки ден

Стигали сте до етап от живота си, в който искате разнообразие всеки ден. Факт е, че с екстеншъни може да се направи всичко – къса, дълга коса, различни цветове, къдрици, вълни, цветни кичури, омбре, плитки, опашки, кок, гладка и права коса. Опциите наистина са безброй! Екстеншъните могат да направят всяка прическа по-интересна. Много често търсенето на разнообразие и нови идеи за прическа е провокирано и от конкретни поводи – наближаващите абитуриентски балове, сватби, светски събития, фирмени партита и коктейли.

Несъмнено има и други причини, но тях можем да коментираме когато дойдете в нашето студио за красота на ул. Златовръх 23!
Нашите професионалисти винаги са готови да отговорят на Вашите въпроси и на телефон 0885501340!