Основни тенденции в прическите за 2017

Mесец март e и тенденциите в прическите за 2017 са вече факт. Подбрахме основните и най-актуални от тях, които ще властват през цялата 2017 г. Едно е сигурно – ще се залага на естественост, небрежност, простота на изпълнение. Като цяло отново се оформят два противоположни лагера – прави и къдрави коси.

Елегантна права коса

Извадете от архива пресата си за изправяне на коса, защото лъскавата и права коса ще е хит през 2017 г. Колкото по-гладка коса, толкова по-добре. Допълнително се запасете със солидно количество кристали и серуми за изправяне за да можете да се справите с непокорната си коса.

Къдрици – от няколко вълни на косата до къдрици тип „пружинки“

Като противоположност на лъскавата и права коса ще се налага тенденция за къдрава коса. Ако по природа имате леко вълниста или къдрава коса, с естествените си букли ще сте повече от очарователни през 2017 г. Отново използвате подходящ стилизиращ продукт за къдрава коса. Според редица специалисти къдриците тип тирбушон изглеждат добре в продължение на няколко дни без да полагате особени грижи за тях. Къдравата коса е идеалната тенденция за всички дами, които в забързаното си ежедневие не отделят много време за прическата си.

Косата на Рапунцел

Третата тенденция, която се очертава за тази година е дългата коса във всичките и варианти и прически. Как да постигнем този ефект?
Не си мислете, че като се храните само с плодове и зеленчуци, миете косата си с хининов шампоан, по пълнолуние втривате в нея жълтък от яйце, зехтин, кокосово масло и не знам още какво косата ви за 2 месеца ще стигне до кръста. Всички тези бабини рецепти за дълга коса имат известни положителни ефекти, но трябва да сте наясно че те не правят чудеса. Истината, е че не всеки корен може да издържи и да изхранва косъм с дължина 80 cm.

Не се притеснявайте ако през последните години не сте се подстригвали изобщо, а косата ви едва достига до раменете. За това са измислените екстеншъните. Ако искате да видите дали ще ви отива дълга коса, просто елате в нашия салон на ул. Златовръх 23. Ние предлагаме най-голямото разнообразие от естествена индийска коса от най-високо качество.