Тенденции в цвета на косите за пролет 2017

Все още е зима и температурите навън са под нулата, а слънцето се показва рядко. Ето защо това е идеалният момент да променим цвета на косата си без да се притесняваме, че то ще има отрицателно въздействие върху нея. В същото време, пролетта не е толкова далеч и най-популярните стилисти очертават най-новите тенденции в цвета на косите за пролет 2017. Продължавайте да чете за да научите повече!

Русо с цвят на пшеница

Цветът е сложна смесица от златисто и светло бежово. Според специалистите този цвят е универсален и е подходящ за различни типове коса типове коса и цвят на кожата. При подходящ цвят на кожата ще изглеждате добре дори с бледо розови оттенъци. Цветът изглежда страхотно, дори и на дами с по-блед тен.

„Tiger Eye“ – тигрово око

Всъщност тигрово око е древен камък, който се носи за защита и увереност. Известно е, че нacъpчaвa cмeлocттa, нocи cтpacт и физичecĸa cилa. Цветът му включва богата гама от наситени кафяви и златни тонове. При боядисването на косата идеята е да се копират нюансите, които се преплитат в този камък. Техниката на боядисване е близка до тази на балеажа, като се запазва естественият цвят на косата в корените. Като цяло този цвят има още едно голямо предимство – не изисква чести посещения при фризьора. Различните нюанси започват от дължината на косата и не засягат корените. Можете да дадете почивка на косата си, като я оставите максимално да израсне. В резултат ще получите чудесен омбре ефект! Много световни и родни знаменитости вече експериментират с тази нова тенденция. Сега е Ваш ред!

Неограничените възможности на черното омбре

След като преминахме през руси и шоколадови тонове ред е на черното.
Ако сте любители на черната коса модните тенденции през пролет 2017 ви предлагат много възможности. Отново се доверяваме на омбрето. Черната ви коса може да завършва с естествени цветове – кафяво, русо, сиво, така и с неестествени смели тонове като ярко червено, синьо, лилаво. Вече сте готови да посрещнете пролетта!